SearchAscent - Professionele Website laten maken Amsterdam

Op zoek naar een professionele website en een betrouwbare webbouwer? Ik begrijp dat elke onderneming uniek is. Of je nu een eenvoudige landingspagina of een uitgebreide webshop nodig hebt, ik combineer technische expertise met een persoonlijke benadering. Ik creër websites die jouw merkidentiteit uitstralen en de bezoekerservaring verbeteren. Laat de online representatie van jouw bedrijf aan mij over en focus je op wat jij het beste doet. Twijfel niet en vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Waarom website laten maken bij SearchAscent Amsterdam

Directe Communicatie

Dankzij het directe contact met mij, kunnen we snel schakelen. Kleine aanpassingen aan jouw website kunnen al binnen 15 minuten live staan! Dit zorgt voor een efficiënte en persoonlijke samenwerking waarbij jouw wensen centraal staan.

Flexibiliteit

Flexibiliteit is nodig in de dynamische wereld van online marketing. Daarom doe ik niet aan vaste contracten en heb je de mogelijkheid om maandelijks het budget op of af te schalen. Flexibiliteit zorgt ervoor dat mijn dienstverlening naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelen en -visie.

Transparantie

Open communicatie, eerlijke prijsstelling en inzicht in jouw resultaten. De op maat gemaakte strategie wordt altijd transparant en duidelijk aan je gepresenteerd - geen verrassingen, alleen meetbare resultaten.

Wat betekent een website laten maken door SearchAscent Amsterdam?

Website creatie

Ieder bedrijf heeft zijn of haar unieke behoeften en daarom maak ik ook altijd een website die speciaal bij jouw huisstijl past. Wil je toch een aanpassing? geen probleem laat het weten en ik ga direct aan de slag.

Meest gebruikte CMS

Ik maak websites altijd met WordPress. Dit is niet voor niets het meest gebruikte CMS ter wereld. Door het gebruik van WordPress heeft u zelf geen kennis nodig van websites en kun je na oplevering ook gemakkelijk zelf kleine aanpassingen maken.

Mobielvriendelijk

Ik maak websites altijd mobielvriendelijk. Heel veel mensen oriënteren zich online en daarom is het van belang dat jouw website ook geschikt is voor mobiel. Zonder een mobielvriendelijke website mis jij namelijk enorm veel kans op conversies.

WordPress onderhoud

Een WordPress website heeft ook voortdurend onderhoud nodig. Hierbij kun je denken aan het updaten van plugins, backups maken of het monitoren van de veiligheid. Voor €20 per maand ontzie ik jou van deze zorgen. De website is dus altijd up-to-date en veilig.

Voorbeelden van mijn werk

Klanten aan het woord

M
M
11/05/2024
Searchascent (Noah) is een betrouwbare en zeer gespecialiseerde expert in het opzetten van uitgebreide Google Shopping-campagnes en Google Ads. Hij denkt uitstekend mee, toont een grote betrokkenheid en toewijding aan zijn werk, ook is Noah echt begaan met het succes van zijn klanten. Ik zou hem zonder aarzeling aanbevelen voor wie op zoek is naar resultaatgerichte online advertentiestrategieën 💪🏼
Yus Schrage
Yus Schrage
20/04/2024
Goed bedrijf. Noa is een flexibelle jongman die ervoor zorgt dat je website aan aal je wensen voldoet.
Ruben De Wit
Ruben De Wit
15/12/2023
Ik heb mijn website laten maken door Noah, het contact ging heel fijn en we konden overal uitgebreid over sparren. Als ik naderhand weer iets nieuws had verzonnen of ergens meer informatie overl wilde hebben was dat geen probleem en daar werd ook tijd voor vrij gemaakt.
younie zzz
younie zzz
26/11/2023
Noah heeft voor ons een google campagne opgezet en beheerd deze. Wij zijn erg tevreden over het werk wat Noah levert. Hij is kundig, zeer betrokken en reageert snel!
Saphira
Saphira
15/11/2023
Ik ben erg tevreden over Noah. Hij is duidelijk in wat hij voor je kan betekenen. Hij werkt erg zorgvuldig en je merkt ook dat hij graag wilt dat je groeit in je business. Dit doet hij door de juiste tips te geven. Hij denkt graag met je mee. Ik raad Noah zeker aan!
Ron Pieterse
Ron Pieterse
20/09/2023
Zeer vakkundig en professionele website opgeleverd gekregen van SearchAscent. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en zou SearchAscent zeker bij een ieder aanbevelen!
Sonny de Leeuw
Sonny de Leeuw
14/09/2023
Noah heeft mij geholpen met een keyword analyse voor mijn bedrijf Umely.ai. Erg fijn contact en hele mooie resultaten geboekt!

Veelgestelde Vragen Over Website Laten Maken Amsterdam

Bij SearchAscent begrijpen we dat de wereld van website creatie complex kan zijn. Er zijn veel aspecten om rekening mee te houden, van Layout en design tot webteksten en techniek. Daarom hebben we deze FAQ-sectie samengesteld om enkele van de meest gestelde vragen over het laten maken van een website te beantwoorden.

Het proces van een website laten maken varieert, maar gemiddeld kun je binnen 4 tot 6 weken een volledig functionele, geoptimaliseerde WordPress site verwachten.

Door voor WordPress te kiezen bij SearchAscent, profiteer je van een betrouwbare, flexibele en SEO-vriendelijke website, ondersteund door mijn persoonlijke benadering en expertise.

Ja, elke website die je bij SearchAscent laat maken, is in de basis geoptimaliseerd voor zoekmachines. Echter is SEO vaak niet iets wat je eenmalig kan instellen. Een goede SEO-strategie vereist regelmatige updates aan de website. Voor meer informatie kijk op de SEO pagina of neem contact met mij op

De kosten voor het laten maken van een website hangen af van je specifieke wensen en functionaliteiten. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Absoluut! Een van de voordelen van een website laten maken met WordPress bij SearchAscent is dat je een gebruiksvriendelijk beheersysteem krijgt, waarmee je zelf eenvoudig updates kunt uitvoeren. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor je doen doormiddel van een onderhoudscontract. voor meer informatie neem contact met mij op

Transparantie staat centraal bij SearchAscent. Alle kosten worden vooraf besproken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ja, bij SearchAscent streven we ernaar om een langdurige relatie met je op te bouwen. Ik bied onderhoudspakketten aan zodat je website altijd up-to-date en veilig blijft.

Zeker, Naast het specialiseren in het maken van WordPress websites  kan ik ook helpen met het ontwikkelen en uitvoeren van een SEO-strategie en kun je Google ads bij mij uitbesteden. Voor meer informatie over deze services kunt u contact met ons opnemen of onze dienstenpagina bekijken.

Klaar om de concurrentie te overstijgen? Ik sta voor je klaar!

Ik ben toegewijd aan het bouwen van langdurige relaties met mijn klanten, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en flexibiliteit. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe ik jouw bedrijf kan helpen met het verbeteren van de online zichtbaarheid.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Ik ben jouw partner voor Online Groei!

Chat openen
Hey ondernemer, waarmee kan ik je helpen
Hey ondernemer, waarmee kan ik je helpen?